SZOLGÁLTATÁSOK

Gasztronómia

Szakácsaink gondoskodnak az otthoni ízekről és a pazar látványról! Éttermünk a Kis Herceg étterem a magyar és nemzetközi konyha remekeivel várja vendégeit! Ételallergia vagy speciális étkezést igénylők esetében is számtalan fogással állunk vendégeink rendelkezésére!

Éttermünk 160 fő befogadására alkalmas. A nyári időszakban a terasz megnyitásával további 50 fő kényelmes elhelyezése megoldható! Éttermünk és a terasz részünk alkalmas, hangulatos esti vacsorákhoz, baráti összejövetelekhez és lakodalmak megrendezéséhez! Nyáron az esti vacsoránál a terasz részen élő zenés magyaros estet szervezünk bográcsgulyással, további magyaros finomságokkal és néptánc bemutatóval!

Foglaljon most!

Szobatípusainkat rendelkezésre állás szerint az adott dátum kiválasztásával tudja lefoglalni rendszerünkben. A szobák foglalása után nézze meg opcionálisan igényelhető akciós ajánlatainkat is!

SZOLGÁLTATÁSUNK

Gasztronómia, képekben

Nézze meg aktuális akcióinkat!

Szezonálisan akciós ajánlatokkal várjuk visszatérő és új vendégeinket! Csomagjaink opcionálisan, a szállásaink mellé foglalhatóak kedvezményes árakon!

Apartman
Ideális családok részére

Két egybenyitható hálóból álló szoba felújított fürdőszobával, terasszal.

Kétágyas
Tágas szobák két személyre

Kétágyas szobáink felújított fürdőszobával várják vendégeinket.

Egyágyas
Egyedül utazóknak

Felújított fürdőszoba, terasz, azoknak, akik egyedül érkeznek hozzánk.