KÖZVETLEN VÍZPARTI SZÁLLODA AZ ARANYPARTON

Balaton, Siófok Aranypart

Kéklő víztükör, lankás, szőlőskertekkel díszített dombok, évmilliók óta szunnyadó vulkánok, sűrű erdők és illatos mezők világa várja a „magyar tenger” látogatóit.

A Balaton és környéke Magyarország legnépszerűbb üdülőhelye. Vízparti pihenés, történelmi és kulturális emlékek, népi hagyományok, kerékpáros és vízi túrák, ritka természeti értékek, gasztronómia különlegességek, látványos programsorozatok – mindezt együtt kínálja a „Magyar Tenger”.

Foglaljon most!

Az alábbi gombra kattintva megnézheti szállodánk foglaltságát és árkalkulációt készíthet, illetve leadhatja foglalását csupán néhány kattintással! Várjuk szeretettel a Hotel Magistern vendégeként!

HOTEL MAGISTERN – BALATON

A Déli part szépségei

Nyugat – és Közép Európa legnagyobb tava 77 km hosszú, szélessége 3-14 km, átlagos mélysége kb. 3 m. A Balaton átlagos vízhőmérséklete nyáron 19-22 °C, amennyiben azonban 2 hétig forróság van, hőmérséklete 26-30 °C-ra is emelkedhet.

A Balaton északi partján a víz gyorsan mélyül, a Balaton déli partján azonban sok helyen akár 800 m-re is be lehet sétálni – ideális a gyermekek és úszni nem tudók részére. A Balatonnál élő és dolgozó vendéglátók azon fáradoznak, hogy a hozzájuk pihenni érkező vendégek tartózkodásuk alatt tartalmasan tudják eltölteni szabadidejüket. A fürdőzésen kívül tartalmas és érdekes programokkal, szép tájaikkal szeretnék felhívni a figyelmet, hogy érdemes a Balatonnál eltölteni szabadságukat és élményekkel gazdagon térhetnek haza. A déli partról az északi part hegyei csábítanak kirándulásra. Erre lehetőség van a rendszeresen közlekedő hajójáratokkal.

A Balaton környékének borait nem csak a híres Badacsonyi szőlőhegy pincéiben, hanem a Dél-Balatoni Borút pincészeteiben is megízlelhetik. Kirándulni szerető családoknak a Kis-Balaton madárvilága, a Keszthelyi-hegység és a Balaton-felvidék számtalan látnivalói nyújtanak felejthetetlen élményeket. A horgászatot kedvelőknek is ígér programot a Balaton és környéke. A Balaton körül kiépült Bringakörút a kerékpáros turistákat csábítja. Bringázás közben megpihennek a kerékpáros pihenőkben, felkereshetik a közelben található látványosságokat, természeti értékeket.

A tó ezerarcú világában mindenki megtalálja a kikapcsolódást ígérő úti célját, hiszen a Balaton nem csupán a strandolás szerelmeseire számít, a természetjáróktól kezdve a borbarátokig mindenki számára tartogat valami csemegét.

Rendezvények, esküvők, konferenciák lebonyolítását is vállaljuk!

Klímás nagy előadótermünk az elrendezéstől függően 300 főt képes fogadni. A kisebb szekciótermekben 40-70, illetve 30-40 főt tudunk leültetni. A három előadóterem mellett csoport foglalkozásokra három 15 főt befogadó kis terem is rendelkezésre áll. Konferenciák megrendezéséhez szükséges technikai eszközök is rendelkezésre állnak.

Választható Szobáink

Apartman
Ideális családok részére

Két egybenyitható hálóból álló szoba felújított fürdőszobával, terasszal.

Kétágyas
Tágas szobák két személyre

Kétágyas szobáink felújított fürdőszobával várják vendégeinket.

Egyágyas
Egyedül utazóknak

Felújított fürdőszoba, terasz, azoknak, akik egyedül érkeznek hozzánk.