2018-ban is folytatódnak szállodánkban a felújítási munkálatok. A tavalyi teljes fürdőszoba felújítás után, idén a fűtés korszerűsítése és a balkonok korlátjának cseréje zajlik. Szőnyegpadlós szobáink nagy részét leparkettáztuk, illetve minden szobában a hagyományos televíziót LCD Televízióra cseréltük.
2 hozzászólás

  1. Horváth Rózsa szerint:

    Gratulálok a felújításhoz! Nagyon várom már a szilveszteri ajánlatot, kb. mikorra várható, hogy megjelenik és lehet-e a hírleveleseknek először kiküldeni? Pár éve ott szilvesztereztünk Önöknél, nagyon jól éreztük magunkat barátainkkal. Remélem idén is így lesz. Sok sikert kívánok a nyári szezon további részéhez és a folytatáshoz is.
    Üdvözlettel: Horváth Rózsa

  2. Koncsik Gyorgyne szerint:

    En mar tobb mint negyven eve Onoknel toltok a csaladommal 1-2 hetet nyaron. A gyerekek kozben felnottek, most mar az unokaim is velunk jonnek. Mindig nagyon jol ereztuk ott magunkat, tiszta szobak, kedves, figyelmes szemelyzet, finom etelek vartak azon a gyonyoru helyen. Orulunk hogy megujul a szalloda, a kedvezo arak pedig maradtak. Tovabbi jo munkat es sok elegedett vendeget kivanunk a mielobbi viszontlatasig. Koncsik Erzsebet es csaladja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.